Werelderfgoedfoto's

Werelderfgoed van UNESCO

WERELDERFGOED FOTO'S van Albertine Slotboom

Werelderfgoed van UNESCO is cultureel of natuurlijk erfgoed, dat staat ingeschreven op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Werelderfgoed is onvervangbaar en uniek erfgoed, dat na selectie werd ingeschreven op de UNESCO World Heritage List. Deze website is gewijd aan foto's van Werelderfgoed van UNESCO. Een Werelderfgoed is meestal indrukwekkender en uitgebreider dan de foto's op deze website laten zien. Niet ieder Werelderfgoed staat op deze website. Deze website is een particulier initiatief en heeft geen enkele band met UNESCO.

De foto's op deze website zijn vaak gemaakt ter inspiratie voor beeldend werk. Enkele foto's van Werelderfgoed, beeldend werk, waaronder Werelderfgoedkunst - World Heritage Art staan op de website www.albertine-slotboom.nl. Op verzoek van geïnteresseerden ontstond www.werelderfgoedfotos.nl met foto's van Werelderfgoed van UNESCO. Analoge foto's van Werelderfgoed van UNESCO staan ook op deze website, de kwaliteit van deze foto's is minder.

De links verwijzen naar het Werelderfgoed van UNESCO, pagina's die betrekking hebben op het Werelderfgoed en Werelderfgoed kunst - World Heritage Art. Bij de Werelderfgoedfoto's staat een beschrijving van het Werelderfgoed. Voor de teksten bij de Werelderfgoedfoto's is informatie ingewonnen bij de gidsen ter plaatse, folders en internet. Er kunnen desondanks fouten op deze website staan, daarvoor excuses. Laatst toegevoegde foto's.

Werelderfgoedsites kunnen worden beschouwd als de mooiste monumenten, die de mensheid en natuur ons hebben nagelaten, als een boodschap uit een ver of dichtbij verleden.

Alle foto's op deze website vallen onder het copyright van de eigenaar.